Si daca IV….by Carla


Si daca, IV….by Carla

 

Si daca Dumnezeu mi-ar cere

Eu, sa renunt la viata mea

As face-o fara pic de durere

Si inspre cer m-as avanta.

Dar daca omul vrea,sa-mi scoata 

Vreo lacrima fara motiv,

Am sa ma impotrivesc deodata

Si-am sa termin definitiv.

Si daca doar din intamplare

Primesc sageti fara de rost

Eu singura voi gasi cale

Sa-ntorc si susul, cu fata-n jos.

Asa firava, cu ochi verzi

Sa nu incerci sa te prinzi cu mine,

Sa fie clar,ca tot tu pierzi

Ma stiu lupta ca la Rovine.

Caci am in sange setea de dreptate

Sunt neam de Dac ,stramos divin

Sa nu indraznesti lovi din spate

Ca te voi umple de venin.

Eu m-am nascut in dulcea Romanie

Sa va feriti sa ma purtati la zid 

In al meu suflet este Armonie,

Dar daca scot eu lancea,fugiti ca Baiazid….

Sunt Fiica ,Mama-i Luna iar TataL meu e Soare

Iar Cerul insasi mi-e strajer

Am suflet bun ,sunt ca o floare

Si de-ntuneric n-am sa pier.

Dar de veti indrazni vreodata

Sa ma atingeti cu sageti

Sa nu uitati ce-am fost odata

Sa nu uitati ca-s neam de Geti,

Nascut-am fost pentru dreptate

Si nu ma impiedic de nameti …

Caci inima mi-e curajoasa,am inima de Leu

Priveste suflete atent la mine

Ti-aduci aminte de Rovine?

Acolo a fost…. si Dumnezeu !!!!
By Carla Kia Jaklyn

12 thoughts on “Si daca IV….by Carla

 1. Eşti propriu-ţi simbol, cu toată puterea lui, cu teri nemărginite, potop de foc abătut din cerurile din tine asupra acelora care, cu sflet hâd, ar încerca să îţi maculeze pământul fiinţei tale, eşti mlădia cu ochii verzi care pot arunca şi scântei dar şi mângâieri de ochi cu alean, eşti sieţi steaua ta de la răsărit, eşti celor pe care îi iubeşti cu viaţa dalba lor pavăză.
  Să fii binecuvântată de viaţă, Carla!

 2. Sunt cuvinte pe care sufletul cuvintelor tale mi le-a potrivit, şi dacă le-am nimerit, a făcut-o dragul meu de tine mai cu seamă, dârză făptură. Pentru că nu poţi să îi spui cuiva ceva dacă nu simţi, iar acea fiinţă la rândul ei te simte.

  • Sarut mana om bun ,sa ramai asa Camelia ,tine minte sa nu te schimbi niciodata ,ramai asa cum esti buna ,blanda ,frumoasa ,ai darul de a mangaia oamenii ,nu te opri niciodata din mangaiat ,poti atat de mult ,fa-o fara sa stai pe ganduri fii Lumina ,aproape de Dumnezeu si de ingeri asa cum ti-e locul si dreptul tau de a fi ,imbratisez cu tot dragul suflet bun ,nu lasa oamenii sa te schimbe ,oamenii astazi sunt,maine nu ,dar sufletele noastre pot fi dincolo de eternitate si nu sunt doar promisiuni stii si tu atat de bine ,ca nu sunt doar promisiuni ,de aceea ma incurajezi chiar tu intotdeauna ,multumesc suflet cald si minunat !!!

 3. Sărut pe suflet, Carla, sufletul tău încăpător şi curat ca argintul strecurat, sufletul tău ca un altar cu icoane, atât de foşnitor şi de adânc, cu mâini care ştie să lege de el alte suflete prin legături mai puternice decât o iubire, şi-aşa de atingătoare sunt cuvintele tale care ştiu acolo unde să cadă, unde să se aşeze, pentru că tot ce spui cuiva spui cu credinţa în ele, încât cel care le primeşte se simte învăluit în duhul lor alb, trăind starea de emoţie completă.
  Îţi mulţumesc pentru ce stârneşti, minune, pentru adevărurile relevate ale tale, ale credinţei tale, pentru că ai dragoste de oameni, pentru că eşti o căutătoare de taine ddivine, iar căi, unele căi simt că le cunoşti, şi ai dreptate, da, sufletele noastre ştiu că nu există sfârşit, ci cândva, uniune cu divinul, sufletele noastre fiind din suflarea lui Dumnezeu, nemuritoare, atunci când totul se va întoarce acolo de unde a fost făcut, în ţărână.
  O seeară liniştită, suflet celest!

  • Cerul e neinceput inca ,dar stiu si cred,asa cum spui tu Camelia,cred in tot ce spun,la fel ca si tine draga mea ,stiu ca cerul are oamenii lui pe care-i asteapta si stie si ca oamenii nu sunt perfecti si de aceea nu-i cearta, ci ii imbratiseaza ,am fost de cateva ori in cerul meu ,imi cautasem coltisorul meu in smerenie ,ascultam cuminte,dintr-o data Bolta cu stele si ingeri si Arhangheli ,cu totul, s-au mutat la mine,acolo in coltisorul meu ,am strigat tare,m-a coplesit cu atata iubire,eu,in micimea mea eram in stare sa-l fac sa se mute pentru mine? Eram si sunt si suntem cu totii in stare,nimic nu se compara cu iubirea lui Dumnezeu pentru copiii lui ,iar tu esti una dintre surorile mele ,asa simt ,asa spun ,fa cerul sa se miste cu iubirea ta ,stiu ca poti ,da cred cu tarie asta si am sa te incurajez intotdeauna ,asa om cum sunt ,am sa te incurajez ,Noaptea lina sa iti fie si sufletul cald mereu ,iar Luna si Soarele sa-ti fie de ajutor in toate caile tale ,mereu luminoase si line ca valul cel mai pur al iubirii dincolo de eternitate,adica vesnic !!!! Fi iubita, asa cum meriti ,mult !!!

trimite un comentariu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s