Veşmintele de aur nasc confuzii !


43

http://www.timesnewroman.ro/monden/10179-vesmintele-de-aur-nasc-confuzii-cnn-l-a-prezentat-drept-noul-rege-al-tiganilor-pe-patriarhul-daniel

———————————————————————————————————————–

si o pustoaica ,are o voce superba,uimitor cat de frumos isi controleaza vocea

6 thoughts on “Veşmintele de aur nasc confuzii !

  1. WWWWWWWWWWWOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!! Asta e cretin? Ma refer la poporul romanesc. Il mai inghite pe popa asta cu declaratiile astea? Adica el poate fi popa cat vrea dar sa se declare reprezentantul Romaniei cu enormitatile astea care le scoate pe gura … ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Că poartă straiele pe care le poartă, ţesute cu fir de aur, precum şi alte însemne ale e pentru încărcătura a ceea ce semnifică metalul preţios, aurul; simbolul solar, precum şi întruchiparea divinităţii şi a perfecţiunii, aşişderea şi a regalităţii, metal ce este asociat cu nemurirea, cunoaşterea şi inteligenţa cosmică, şi care e cunoscut pentru puterile lui tămăduitoare. Doar purtătorul de sutană e împăratul de pe tărâmul creştinilor ortodocşi, stând pe tronul religiei, stăpânitorul preafericirii, unde nu mai pun şi comorile pe care le are în cerul sufletului. Acum glumeam, Carla.
    Nu mi-a plăcut niciodată chipul lui, asta ca fapt divers. Nu îmi place că sunt toţi împodobiţi mai ceva decât îi fac eu bradului de Crăciun, nu mi-a plăcut clăditul catedralei, când a lovit pe cine o fi lovit fulgerul acestei inspiraţii.

    Cât despre atâtdefericit, saupreafericit cum îi e titlul, că nu prea ştiu bine, pentru mine un om religios împlinit, un om esenţial, un om “fericit” esteacel care trăieşte altfel în lăuntrul sfinţeniei, în sihăstrie, în asceză.

trimite un comentariu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s