Gugulanii descendenti directi ai Dacilor !!!


Gugulanii descendenti directi ai Dacilor ,urmasii lui Zamolxe ,asa cum am afirmat intotdeauna ,pe link-urile de mai jos aveti confirmarea,cu tot cu video ,acum ma credeti ???? Istoria e scrisa in sange si oamenii ce apartin ei ,o simt cu trup si suflet cu tot si stiu unde sa culeaga merele cu datele vietii !!!

http://observator.tv/social/gugulanii-urmasii-pe-linie-directa-ai-dacilor-109945.html

Cititi si pe link-ul de mai jos,acolo-s si mai mulce de sciut si iaca de ce zic banatenii ca-s fruncea :)) ! Si despre Caluceni si despre moroi ,de toate …

http://www.formula-as.ro/2011/963/societate-37/gugulanii-13573

http://hcjv.8k.ro/gugulanii/gugulanii.htm

Nu am venit de niciunde ,Leaganu-i aici la munte …

Si la final o lucrare impresionanta , Originea Gherga-Gherganii ,o lucrare despre filogenie umana cu elemente de antropologie,etnologie,etnografie !!!!! AICI

din arhiva veche pdf …

A fost ceva de munca sa le adun ,dar fiti cu ochii largi, ca mai este de adus pe parcurs….

in imaginea de mai jos ,pereche de gugulani in costume de sarbatoare si zeita Hathor ….

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Stema_TimisoaraZmaul din muntii Dacilor

http://www.formula-as.ro/2013/1052/societate-37/zmaul-din-muntii-dacilor-15974

 

11 thoughts on “Gugulanii descendenti directi ai Dacilor !!!

 1. Dacă întrebi pe cei care îi sştiu din acele părţi, vrei primi invariabil acelaşi răspuns despre ei, că sunt cei ce vând mere; cuvântul ăsta îl ştiam de mică, de când i-am întrebat pe ai mei şi răspunsul ăsta l-am primit.
  Acum am de citit, că’i drept că atâtea sunt adunate aici de tine pentru cei care vor să afle lucruri neştiute, şi o voi face negreşit, mai cu seamă că sunt atât de pline de semnificaţii.

 2. Ţi-am zis că auzisem cuvântul gugulan pe când eram mică, şi mă amuzase din cale-afară, cine ştie în mintea mea ce întruchipare îi dădusem. Mama îmi mai zisese că în locurile alea oamenii erau tare mândri, nu doar ca înfăţişare, ci mândrii de ceea ce îşi însemnau.
  Iar despre acel mute, poate că e unul dintre locurile în care se întâlnesc nişte lumi cu energiile lor, kogaionul lui Strabon, şi îmi amintesc că l-ai chiar pomenit cândva; muntele Gugu.
  De citit tot nu am pucat să fac acolo unde ne îndrepţi, dar o voi face negreşit. E despre rădăcini, unele atât de adânc înfipte în istorie.

  • Te vad bucuroasa suflete si ma bucur si eu ,ca am reusit sa te fac asa ,cu toata simplitatea mea si a blogului pe care astern cam multe si amestecate si spontan totodata 😀 ,link-urile sunt aici si citeste suflete cand iti pica tie bine ,eu am fost in culmea fericirii cand le-am descoperit ,pot sa spun ca a mai trezit inca o treapta a sufletului meu ,pentru ca doar eu stiu cum m-am simtit prin toate locurile acelea si ce am gandit atunci si nu puteam spune nici asterne in cuvinte ,nimeni nu ma credea ,dar timpul e de partea mea cred uite ca am gasit confirmari ,chiar daca sunt mici inca ,pentru mine inseamna Victorieeee hi hiiii,victorie zic pentru ca simturile nu m-au inselat si stiu ca cei buni ,smeriti dar si darzi si intelepti ,intr-o zi vor cuceri lumea ,nu-i asa Camelia ? 😀 …si da cuvantul Gugulan suna atat de aiurea ,dar semnifica mult ,minunat !!!!

   • Carla, aşa să fii şi aşa să rămâi, să-ţi fie miză spontaneitatea, iar pe tine te-aş alege fără să stau vreo clipă pe gânduri dintre toţi acei care nu se spun din sufletul lor, ci sunt adunaţi din vorbe de-ale altora, iar sufletul cuvintelor tale este aşa de iscusit meşteşugar de înţelesuri, pentru că din el izvorăsc.
    La tine am găsit lucruri care mie nu mi-au fost la îndemână, pe care le-am descoperit prin tine, iar ţie îţi erau de un pur firesc; cât despre simplitate, nu există complexitate mai mare decât cea a ei.
    Aici la tine e o comoară de imagini şi de gânduri măreţe de adevărul cărora îi apropii pe cei care ajung aici, în pragul lor, cu înaltă bucurie.

   • Sarut mana pentru tot Camelia si acum,poate pentru a mia oara,mi-ai confirmat ca Dumnezeu exista si lucreaza prin noi,prin oamenii lui dragi ,ca El iubeste la fel pe toti ,ca niciunul nu-i este mai presus de celalat si ca-i apropie atat de mult incat si El striga de bucurie 🙂 ,daaa sa ne bucuram ,suntem toti ai Lui ,in fiecare dintre noi creste un miracol pentru viitoarea lume ,sa fim drepti tinandu-ne de mana si nu exista sa nu ajungem unde ne-am propus dinainte fiintand ca spirite ,apoi acum ,ca oameni minunati ,iubesc sufletul tau ,Noapte lina si tie si Lui !!!

trimite un comentariu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s