Adevarul despre EMINESCU. Istorisirea celei mai cumplite crime din istoria României. Planul profesorului Constantin Barbu.


Afis-Legea-lui-Eminescu-Civic-Media-Roncea-ro-JPG1

Adevarul despre EMINESCU. Istorisirea celei mai cumplite crime din istoria României. Planul profesorului Constantin Barbu. 

Profesorul Constantin Barbu prezinta, in exclusivitate pentru Ziaristi Online, noi contributii ale demersului sau pentru infatisarea adevarului total privind moartea lui Eminescu, demers sustinut in totalitate de Asociatia Civic Media, conform nazuintelor enuntate la 160 de ani de la nastere si 120 de ani de la uciderea ganditorului national Mihai Eminescu (vedeti Mihai-Eminescu.Ro). 

Articolul complet il puteti gasi AICI 

Multumiri George de link si subiect !!!!!

Fie ca de Inviere sa primiti Lumina Sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet ! Paste Fericit Tuturor ,Doamne ajuta in adevar  !

 

8 thoughts on “Adevarul despre EMINESCU. Istorisirea celei mai cumplite crime din istoria României. Planul profesorului Constantin Barbu.

 1. Cutremurătoare adevăruri…
  Jackie, eu mulţumesc pentru trimiterea la articolul original şi implicit la cele conexe. Ştim puţin, mult prea puţin despre Eminescu, oprindu-ne, în marea majoritate a cazurilor, la cunoştintele căpătate în liceu şi acelea limitate din motive mai mult decît evidente. Nu orice român are răgazul sau aplecarea către un studiu de amplitudinea asta şi de aceea e mai mult decît binevenită fie şi trimiterea către un articol care să sintetizeze concluziile avizate în urma unei documentări atît de temeinice. E suficient şi atît, să fi luat cunoştintă în cîteva cuvinte cu adevărul.
  Cît despre articolele conexe, referitor la “ A revenit vremea lui Eminescu”, pe lîngă adevărul afirmaţiei mă gîndesc şi la menţionarea unor nume de scriitori români, cărora li se face atît de multă publicitate pe cît de puţin talent scriitoricesc au. Se pare că şi în timpurile pe care le trăim, o reţetă a succesului ar fi apartenenţa la o gaşcă şi nu valoarea autentică.
  Scurtez comentariul şi închei dorindu-ţi Sărbători cu Lumină! 🙂

  • Absolut minunat scumpa mea ai punctat despre reteta succesului si gaşcă ,asa fost si atunci si inca mai este ,Dumnezeu stie pana cand …Paste Fericit suflet frumos ,imbratisez cu tot dragul !!!

 2. Scumpa mea iti urez sa fii mereu tu, cea calda , cea frumoasa , ce dreapta si iubitoare . Sa -ti lumineze Domnul toate drumurile vietii . Sa te bucuri din plin de tot ceea ce ti s-a daruit . Lumina Sfanta a Domnului sa-ti umple viata ! Paste cu bucurii si binecuvantari ! ❤

  • Sarut Mana suflet cald si generos ,sincer nu stiu ce m-as face fara cei ca d-voastra ,putini dar unici si minunati ,Doamne ajuta tuturor ,va imbratisez cu toata dragostea mea ! ❤

trimite un comentariu

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s